symbol-3d.webp

Korkean suorituskyvyn puolustusratkaisuja

FYC varmistaa ihmisten ja joukkojen turvallisen toiminnan taistelukentillä ja vaarallisissa ympäristöissä.

Valmistamme korkealaatuisia tuotteita, jotka suojaavat henkeä uhkaavilta vaaroilta. FYC on merkki kansainvälisesti tunnustetusta pohjoismaisesta huippulaadusta ja käyttömukavuudesta. Valmistamme muun muassa pään suojauksen tuotteita, kypäräjärjestelmiä sekä kevyitä ja edistyksellisiä suojaratkaisuja.

Yksilöllisiä, asiakkaalle suunniteltuja tuotteitamme ovat esimerkiksi innovatiiviset suojaratkaisut ja kevytrakenteet aluksille sekä järjestelmille.

armas-sivusta-3d.webp

Hyödynnämme viimeisintä huipputeknologiaa

Kehitämme ja valmistamme varusteita ja rakenteita viimeisintä teknologiaa hyödyntäen. Panostamme sekä kansalliseen että kansainväliseen tutkimukseen ja kehitykseen. Tavoitteenamme on kierrättää tuotannosta ylijäävää materiaalia ja käyttää tuotteissamme materiaaleja ja rakenteita, jotka ovat ympäristön kannalta kestäviä.

armas-etu-sivu-3d.webp

ARMAS™ – Ultrakevyt taistelijan kypärä ääriolosuhteisiin

ARMAS™ on suomalaisen huippumuotoilun ja teknisen tuotekehityksen tuloksena syntynyt tiennäyttäjä. Helpon säädettävyyden ansiosta yksi ja sama koko takaa yksilöllisen käyttömukavuuden.
fh-side.webp

FH-580-komposiittikypärä

Taistelijan kypärä korkeammalla suojaustasolla tarjoaa ylivoimaista suojaa suhteessa painoon.
fh-side.webp

FH-610-komposiittikypärä

Taistelijan kypärä suojaa sirpaleilta ja käsiaseen luodeilta.
fyc-auto.webp

Järjestelmäratkaisut

Valmistamme innovatiiviset suojaratkaisut ja kevytrakenteet aluksille sekä järjestelmille täysin yksilöllisesti, asiakkaan toiveiden mukaan.
shrapnel-protection-1 .webp

Sirpalesuojajärjestelmä

Sotilaskäyttöön kehitetty ja hyväksytty ballistinen suojajärjestelmä soveltuu erinomaisesti liikkuvien joukkojen suojaksi.

Yli

30

vuoden kokemuksella

100 %

yksityisessä suomalaisomistuksessa

100 %

valmistus kotimaassa
yhdellä paikkakunnalla