Innovatiiviset järjestelmäratkaisut kokonaispalveluna

Valmistamme asiakkaalle myös täysin yksilöllisiä tuotteita ja ratkaisuja heidän vaatimustensa mukaisesti. Olipa tarve ballistiseen suojaukseen tai kevytrakenteisiin liittyvä – laatu ja ammattitaito pysyy alusta loppuun. Kokonaispalvelumme sisältää suunnittelun, valmistuksen, asennuksen ja elinjaksopalvelut.

Rakenteita maalle, merelle ja ilmaan 

Järjestelmäratkaisut voivat sisältää ballistisia suojarakenteita, kevytrakenteita ja häivesuojaa. Valmistamme rakenteita ääriolosuhteisiin sekä maalla, merellä tai ilmassa liikkuville alustoille ja ajoneuvoille vankalla kokemuksella. Ammattitaitoinen ja kokenut henkilöstö, nykyaikaiset suunnitteluvälineet ja valmistusmenetelmät sekä materiaalitekninen asiantuntemus ovat FYC-laadun ytimessä.

Ballistista suojaa ajoneuvoille, aluksille ja järjestelmille

Tarjoamme suojausratkaisuja lähes mille tahansa ajoneuvolle, alukselle tai järjestelmälle. Tuotteitamme ovat esimerkiksi ajoneuvojen ohjaamon suojaukset sekä suojalevysarjat ja -järjestelmät eri suojaustasoille.

Valitsemme aina parhaiten soveltuvat materiaalit, jotta lopputulos olisi mahdollisimman kevyt ja käyttömukavuus huippuluokkaa. Suunnittelu- ja projektitiimillämme on pitkä kokemus alusten ja järjestelmien parissa työskentelystä, sillä yrityksemme juuret ovat telakkateollisuudessa. 

Komposiittirakenteet – Kun suorituskyky ja keveys ratkaisevat

Komposiittirakenteet tarjoavat ylivoimaista suorituskykyä. keveyttä, lujuutta sekä mekaanista ja kemiallista kestävyyttä. Korkean suorituskyvyn puolustusratkaisuihin erikoistunut huippuosaaminen sekä viimeisintä teknologiaa olevat suunnittelutyökalut ja valmistustavat takaavat vaativienkin projektien onnistumisen. Hyvä suunnittelu, oikeat materiaalivalinnat ja tehokas valmistus varmistavat kilpailukykyisen lopputuloksen.

Häiveteknologia

Meillä on osaamista ja kokemusta tutkaheijastusta pienentävien komposiittirakenteiden kehittämisestä ja valmistamisesta. RAS (Radar Absorbent Structures) -komposiittirakenteet vaativat johtavien, puolijohtavien ja eristävien kerrosten tarkkaa hallintaa.

Elinjaksopalvelut

Pidämme huolta valmistamistamme tuotteista koko elinjakson ajan. Palvelumme kattaa tuotteiden tarkastukset, varaosat, käyttö- ja huolto-ohjeet, koulutuksen, kunnossapidon ja korjaukset. Tarjoamme elinjaksopalveluja kaikille komposiittirakenteille, emme ainoastaan itse valmistamillemme.

Sirpalesuojajärjestelmä – ballistinen järjestelmä liikkuville joukoille

Sirpalesuojajärjestelmä on sotilaskäyttöön kehitetty ja hyväksytty, helppokäyttöinen suojajärjestelmä. Keveiden elementtien ansiosta suojaseinämä tai suojarakenteet voidaan rakentaa muutamissa minuuteissa, ilman koneita tai työkaluja.

Lue lisää